Видеата от видео канала на един от най-популярните български блогъри - Йонислав Йотов-Тото, изчезнаха от YouTube.

Ден преди масивът със записи с негови гости да бъде свален, видео с участието на Тити Папазов провокира аквитни коментари и реакции в мрежата. В него треньорът по баскетбол споделя история от миналото си, когато, заради изневяра от страна на приятелката му, той подстригал косата й. 

Последвалите коментари бяха провокирани не само от разказаното, но и от реакциите на треньора и на музиканта, които се смееха през цялото време. 

Клипът все още може да бъде открит в Туитър.

"Заради видеото с насилника Тити Папазов ви репортваме цял ден клиповете и канала", пишат последователи на рапъра.

Снимка: instagram.com/yonislavyotov/

Съпругата на рапъра - Кристин, публикува свой пост в негова защита.

"Как е възможно да казвате, че Тото подкрепял насилието? Не ви ли е срам? Не виждате ли как този човек говори за жена си навсякъде?", пише тя в емоционалното си съобщение.

Междувременно Тото излезе и с позиция по случая. 

"На такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете - те не са изтрити от рипорти, те са изтрити от мен. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме. Моят смях там е още по-обиден с оглед ситуацията към днешна дата. Извинявам се."

Всичко това се случва на фона на масовеите протести, предизвикани от кървавия случай в Стара Загора, при който 18-годишно момиче бе обръснато и нарязано с макетно ножче.