Джордж Клуни отново е свободен мъж. Получилият прозвището „вечният ерген” го заслужи напълно, след като се заговори, че чаровният доктор Рос отново е сам. Официално потвърждение от звездата на „Бандата на Оушън” все още няма, но той и последното му завоевание – актрисата, модел и бивша кечистка Стейси Кейблър не прекараха националния празника на САЩ, 4 юли, заедно. Това накара медиите да преразгледат отношенията на двамата в последните няколко месеца. Оказа се, че Клуни и Стейси не са се появявали на официално събитие заедно от поне три месеца. За сравнение – откакто двамата обявиха връзката си за официална, почти е нямало случай, в който да не са заедно на червения килим.

Според източник, близък до актьора, не става дума за това, че двамата нямат време един за друг. По-скоро причината е в Джордж, който многократно е обявявал, че няма да се жени и не иска деца. Очевидно връзката е започнала да става прекалено сериозна и доктор Рос е решил да се отдръпне.

Денят на независимостта Клуни прекарва с приятели на езерото Комо, Италия. Стейси също празнува с дружки, само че в Малибу, САЩ.

Дали това е краят на поредната връзка на Джордж, предстои да разберем.