На 14 април отбелязваме Деня на бившите съпрузи. Според The ​​Deseret News Денят на бившите съпрузи е създаден през 1987 г. от Роналд Коулман. Счита се, че това е ден, в който бившите съпрузи си дават прошка. Идеята на специалния ден е двойката да постави ново начало, като забрави лошото, случило се помежду им и продължи напред. 

Някои холивудски двойки са направи точно така, макар и да не сме убедени, че са чакали този ден. Ето кои звезди са запазили добрите отношения след развода и се радват на приятелството си, макар вече да не са семейство. 

Брат Пит и Дженифър Анистън

Не сме сигурни, че двамата са били в добри отношения веднага след развода си. Съдейки по коментара на Джен, когато Пит се раздели и с Анджелина Джоли, наричайки това "карма" - едва ли. Но е факт, че в последните години Брат Пит и Дженифър Анистън поддържат добри приятелски отношения. Актьорът беше поканен на 50-годишния юбилей на Джен. По-късно тя изрази подкрепата си към него в тежкия му развод с Анджелина Джоли, заставайки на негова страна.

Снимка: Getty Images

Деми Мур и Брус Уилис

Тази двойка демонстрира прекрасни приятелски отношения вече дълги години. Докато Мур беше заедно с Аштън Къчър, семейството често излизаше заедно с Брус и дъщерите им. Когато настъпи локдаунът заради коронавируса пък. актьорът бе изолиран дълго време заедно с бившата си съпруга. Деми сподели забавна снимка на цялото семейство, облечени в раирани пижами. По това време настоящата съпруга на Брус моделът Ема Хеминг беше далеч от тях, но явно нямаше нищо против гъвкавите семейни отношения. 

Снимка: Getty Images

Орландо Блум и Миранда Кер

Двамата си казват "Да" през 2010 година. Красивата двойка остава заедно едва 3 години. През 2013 се развеждат, но папараците, които непрестанно ги следват, остават озадачени, защото Кер и Блум често били засичани отново заедно. Прокрадваше се въпросът дали не са се събрали. И двамата обаче вече са в други интимни връзки, което дава категоричен отговор "Не".

Снимка: Getty ImagesДженифър Лопес и Марк Антъни

Латино дивата беше заедно с Марк Антъни цели 7 години. След раздялата те не само запазват добрите си отношения, но Джей Ло го нарича "моят най-добър приятел". 

Снимка: Getty Images

Хайди Клум и Сийл

Тази красива двойка се раздели и така сложи край на един от най-страстните съюзи в Холивуд. Всяка година певецът и русата моделка подновяваха брачните си клетви на тържество с близки приятели. Може би това им помогна да съхранят и топлите отношения помежду си. Двамата се разделиха, но си останаха приятели. 

Снимка: Getty Images