Миранда Кер призна, че тя и Орландо винаги ще се обичат, защото въпреки всичко, все пак са семейство. Това породи серия от слухове, които предполагат, че двойката отново може да се събере. Моделката и актьорът се разделиха миналия месец (октомври - бел.ред.) след брак, продължил три години.

Признанието измъкнаха папараци, които я издебнаха на летище LAX този уикенд. На въпроса дали това означава, че ще се съберат, Миранда отговори: "Не съм казала това... ние винаги ще бъдем семейство. Обичаме се и се подкрепяме, освен това обичаме сина си."

7 звездни двойки, за които съжаляваме, че се разделиха през 2013-а >>

След като обявиха раздялата си, Орландо се премести да живее сам в Ню Йорк. Въпреки това двамата често са хващани да прекарват време с Флин (2-годишният им син).

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Орландо подкрепя бившата си съпруга и е на същото мнение: "Ние сме семейство. Ще бъдем част от живота на другия до края. Това изобщо не е под въпрос - заради нашия син и всичко останало ще продължим да се подкрепяме и да се обичаме като родители на Флин."

Орландо Блум: Още обичам Миранда Кер >>

Ние смятаме, че това е доста зряло и отговорно поведение на двама възрастни, които поставят детето си на първо място. И все пак - дали това не означава, че Миранда и Орландо няма да се опитат да спасят брака си?