28-годишната Скаут – една от трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур, разкри защо „умиращият трудно“ екшън герой прекарва карантината с тях, а не с настоящата си съпруга Ема Хеминг и двете им деца на 5 и на 8 години.

Мнозина си помислиха, че връзката на Брус и Ема е в криза, но истината се оказа съвсем различна.

„Ема и двете деца също трябваше да дойдат при нас, но малката Евелин ритнала в парка захвърлена игла от спринцовка и си убола крака. Наложи се да останат в Лос Анджелис за изследвания и дойде само баща ми. Междувременно пътуванията станаха доста рисковани и Ема реши да остане с децата си в Ел Ей“ – обяснява Скаут в подкаста Dopey.

„Сега с моите сестри Румър (31) и Талула (26) сме в щата Айдахо. В дома, където майка и татко ни отгледаха през 90-те. Много е приятно цялото семейство отново да сме заедно. Радвам се, че са избрали да ни отгледат в малко градче, а не в Ел Ей. Имахме много хубаво детство“ – разказва дъщерята на Брус и Деми – Скаут.

57-годишната Деми Мур и 65-годишният Брус Уилис бяха женени от 1987 до 2000 г.

Двете звезди поддържат приятелски отношения, като актрисата признава, че „сега се чувстваме по-свързани, отколкото преди развода“.

През 2009 г. Брус Уилис се ожени за Ема Хеминг, с която имат две дъщери – на 5 и на 8 години.

От 2005 до 2013 г. Деми Мур бе омъжена за Аштън Кътчър. За нея това бе трети брак. Първият й съпруг (1980-1985) бе актьорът Фреди Мур.