Холивудският актьор Уил Смит разкри любопитни подробности за брака си с актрисата Джейда Пинкет Смит. От новото му интервю в списание „GQ“ става ясно, че двамата са избрали връзката им да не е моногамна.

Снимка: Getty Images

„Дали сме си доверие и свобода, защото вярваме, че всеки сам трябва да намери собствения си път“, каза актьорът от игралната версия на „Аладин“. „Бракът за нас не може да е затвор. Не препоръчвам нашия начин на живот на всички. Но това чувство на безусловна подкрепа, която сме си дали, е най-добрата дефиниция на любовта според мен.“

От интервюто става ясно, че това не винаги е било така и в продължение на доста време двамата са живели моногамно. Уил Смит обаче не посочва кога точно са взели решение да направят връзката си по-отворена.

Снимка: Getty Images

„Имахме безкрайни дискусии за това какво представлява перфектният брак. Кой е най-добрият начин да се държим като двойка. И през по-голямата част от връзката си, бяхме избрали моногамията, но не бяхме убедени, че моногамията е единствената перфектна форма на взаимоотношения.“

Снимка: Getty Images

Джейда и Уил Смит сключиха брак през 1997 г. Те имат син на име Джейдън и дъщеря на име Уилоу, които се родиха съответно през 1998 г. и 2000 г.