Пет дни след като Троян Белисарио и Патрик Дж. Адамс обявиха "уникалната и вълнуваща" поява на бял свят на дъщеря им, двойката сподели подробности за раждането й на паркинга на болницата, съобщава US Weekly.

Когато 39-годишният актьор от сериала "Костюмари" взима билета си за паркиране, 35-годишната актрисата вече изпитва силни родилни болки и крещи на задната седалка на автомобила, споделя двойката в епизод на подкаста "Katie’s Crib" на Кейти Лоу. 

Снимка: Getty Images

Адамс незабавно се втурна към охраната, като един от "невероятните вопли" на Белисарио карат служителя на болницата да се отнесе сериозно към ситуацията и да потърси помощ.

"Тя беше на четири крака, с дупе към предното стъкло", спомня си актьорът. "Дупето й беше на нивото на главата ми, затова просто свалих панталона й, а главата на бебето беше точно там."

Снимка: Getty Images

Адамс казва, че "не е имало място за паника" и сам помага за израждането на бебето, като обяснява: "Всичко се случи в рамките на около три минути." Адамс проверява врата на бебето, за да се увери, че пъпната връв не се е увила оиколо него, като след "още едно напъвания" малката Елиът се появява на бял свят.

"Тя е жива, тя е добре, тя диша", спомня си Белисарио първите мисли, които нахлуват в главата й, щом се обръща и вижда бебето си.

Двойката съобщи в Инстаграм новината за раждането на дъщеря им в петък (4 юни). "Добре дошла, Елиът Роуена Адамс", написа актьорът към снимка на новороденото, която сподели в социалната мрежа.

Към кадъра, на който новородено бебе държи пръста му, актьорът пише още: "Нека животът ти бъде толкова уникален и вълнуващ, колкото беше и появата ти."