Поп певицата Цвети Радойчева и боксьорът Тервел Пулев изпратиха абитуриенти от столичното спортно училище "Неофит Рилски". Към хубавия повод се присъедини и актьорът Ненчо Балабанов.

 "Да видиш детските усмивки в училищния двор! Незаменимо!" - сподели емоцията си от празника той. 

Изпращането на абитуриенти в училищата е част от инициатива, в която успели българи дават личен пример. Някои от тях са завършили образованието си в чужбина или са имали възможност за реализация зад граница, но са избрали да се върнат в България. 

В интервю за Ladyzone певицата Цвети Радойчева споделя, че за да бъдеш успешна личност, трябва да имаш самочувствие. Тя вярва, че човек трябва да изпълва сърцето си само с любов и позитивизъм и да не бъде подвластен на обиди. 

Тя е част от инициативата вече трета година. Прави го, защото смята себе си за социално отговорна личност. 

"Заедно с още известни и успели българи  посещаваме различни училища в цялата страна и влизаме в час, за да мотивираме и вдъхновяваме младите хора да вървят по пътя на учението и духовността, да имат цели и да ги следват, без да имат съмнения в себе си. Даваме им нашия личен пример. Разказвам за своя път към мечтата ми и ги уверявам, че искат ли силно нещо с цялото си сърце, нищо и никой не може да им попречи да го постигнат. Давам им кураж да вярват в себе си и потенциала си и да полагат труд, усърдие и много любов, за да постигнат желанията си. Наблягам на това, че е изключително важно да се стремят към личностно и духовно развитие и да запазят добротата и човечността си." - споделя певицата.