Певецът Роби Уилямс уверява, че извънземните са го избрали за свой пратеник, пише „Айриш стар“. Той твърди, че е имал няколко срещи с извънземни и веднъж видял НЛО толкова близо, че можел да го удари с „топка за тенис“.

50-годишният музикант смята, че интересът от извънземни се дължи на славата му. Според него те искат той да бъде техен посланик на Земята.

Певецът казва още, че по време на записа на песента за контакт с извънземни „Аризона“ в студиото се появила „златна топка от светлина“. Уилямс смята, че извънземна цивилизация иска да използва славата му, за да разкаже на света за живота на други планети.

Снимка: Getty Images

„Току-що написах песен, наречена "Аризона" и е за контакт с извънземни. Стоях на балкона и видях голяма златна топка от светлина – мислехме, че е Венера или Марс или нещо подобно. След това песента спря и тя изчезна. Но след това отново пуснахме „Аризона“ и тя се върна. Това се случи четири пъти“ – разказва певецът.

Снимка: Getty Images

Уилямс живее в Лос Анджелис от около 15 години със съпругата си Айда Фийлд и четирите им деца. 

По думите му, повечето му срещи с извънземни се състояли в околностите на този град. „Едва когато отидох в Лос Анджелис, осъзнах, че тук има някакви енергийни вихри, това е много странен район“, пояснява Уилямс.

Снимка: Getty Images

Наскоро известният илюзионист Ури Гелър пък заяви, че работи за ЦРУ и обвини Министерството на отбраната на САЩ, че лъже за извънземни технологии. Магьосникът, известен с огъването на лъжици, твърди, че лично е виждал и боравил с отломки от НЛО в лаборатория на НАСА преди 50 години, пише БГНЕС.