Популярният британски певец Роби Уилямс е готов да приеме неизбежното – вече никога няма да има гъстата коса, с която впечатляваше почитателите си в началото на кариерата си. За да може да се примири са му били необходими почти 10 години.

Снимка: Getty Images

„Никой не иска да ми направи трансплантация на коса, защото косата ми е много тънка“, разкри той в интервю за Би Би Си. „Не мога да вземам и хапчета, защото изпадам в депресия. Просто ще трябва да приема, че Роби Уилямс губи косата си. Става все по-тънка.“

През 2013 г. Роби Уилямс, който в момента е на 48 години, за пръв път направи опит да прикрие изтъняването на косата си. Тогава той се подложи на трансплантация на коса.

През 2020 г. стана ясно, че косата на певеца продължава да изтънява и тогава той предприе радикални мерки. Роби Уилямс се подложи на скъпа и сложна процедура с инжекции в скалпа. Това трябваше да засили растежа на косата му, но не даде желания резултат.

„Тези инжекции струваха цяло състояние“, сподели Роби за вестник „Сън“. „Две ампули от серума струват колкото къщата на баба ми.“

Снимка: Getty Images

Музикантът се пошегува, че сега, когато гледа запис на свое изпълнение на сцената, вижда мъж „
с двойна брадичка и без коса“.

„Когато прожекторите осветят главата ми отгоре, тя заприличва на бебешко дупе“, сподели той.