Роби Уилямс разкрива тъмната страна на славата, пише британският „Мирър“. Британският певец казва, че е бил мишена на платен убиец и изненада мнозина с това изявление.

„Никога не съм казвал това, но имах платен убиец за главата си. Никога не съм говорил за това публично. Това са неща, за които не говориш, когато станеш известен“, споделя певецът от бившата момчешка група Take That в подкаста The Past Week.

47-годишният Роби Уилямс разкри, че славата е най-трудното нещо в живота на голяма звезда, пише БГНЕС.

„В един момент от живота си бях невероятно известен. Станах популярен, когато бях на 17 години. На 16 бях в "момчешка група", а когато бях на 21 години започнах солова кариера. Продадох 80 милиона албума, държах рекорда по брой продадени билети за един ден на турне", казва Уилямс.

Той казва, че звездите трябва да се примирят с факта, че когато са известни, личният им живот си отива.

„Искам да отида на нормални места, където обаче не мога да отида, защото хората искат да ме убият. Отнема известно време, за да се примириш с това. Чувствам безпокойство от срещи с непознати, а непознати искат да се срещат с мен и се чувствам некомфортно от това. Мисълта за това всъщност ме разстройва“, допълва певецът.