Роби Уилямс е един от най-популярните музиканти на света и не страни от социалните мрежи, но някои от най-забавните и искрени моменти от ежедневния му живот имаме благодарение на съпругата му Айда Филд.

Снимка: Getty Images

Двамата сключиха брак през 2010 г. и вече имат четири деца заедно. Айда винаги е споделяла много от общите им моменти вкъщи, но когато през пандемията времето им заедно се увеличи, 41-годишната жена ни затрупа с видеоматериал.

Ето някои от най-забавните неща с участието на съпруга ѝ, които актрисата сподели в Инстаграм през последните 3 месеца:

Рийонсе Уилямс
Музикантът танцува на песента „Single Ladies“. В текста към снимката Айда го е прекръстила на Рионсе Уилямс. От таговете към видеото става ясно, че Уилямс е „суперфен“ на изпълнителката.

Бъдещ футболист
“Роби Уилямс се надява, че Бо е бъдеща футболна звезда“.

Не най-ефикасният начин за хранене
„За теб е хлябът, а за мен маслото“, повтаря Уилямс, докато забавлява едногодишния си син на масата.

Без бъдеще като фризьор
В пандемията, когато фризьорските салони са затворени, единственият начин да се боядисаш е да помолиш половинката ти да го направи… или да опиташ сам. Във видеото Айде показва на последователите си неуспешния опит на Роби и боята, която все още се вижда по скалпа му. Тя завършва видеото с думите „следващия път ме остави аз га го направя“.

(не)Човешка сила
Роби Уилямс се опитва да счупи яйце с бицепса си… и не успява.

Оперен певец
Само на няколко месеца, Бо вече е сред най-големите почитатели на певческия талант на баща си. И има място на първия ред. „Само да можеше и да кърми“ е написала Айда Фийлд към видеото.