Певецът Роби Уилямс признава, че със съпругата му Айда Фийлд почти не правят секс. 49-годишният бивш член на момчешката група Take That обяснява липсата си на либидо със спирането на инжекции с тестостерон, които влошавали депресията му. В съвместно интервю Роби и Айда, които са заедно от 2006 г., обясняват, че са на „една вълна“ що се отнася до интимност и нямат нищо против липсата на активност в спалнята.

Роби заявява пред The Sun: "Всеки знае, че след брака няма секс. Така е. Известно време бях на тестостерон, но трябваше да го спра. В резултат се сдобих с тези огромни квадратни рамене и започнах да приличам на портиер. Това не беше добре за външния ми вид."

Макар да признава за липсата на сексуален живот, Роби описва и колко интензивен е бил той, когато е приемал хормони.

Снимка: Getty Images"Но сексът, който правехме, когато приемах тестостерон, беше невероятен и беше през цялото време. Бяхме ненаситни. Това показва колко сме влюбени един в друг, защото когато бях на тестостерон, не можехме да свалим ръцете си един от друг.“


49-годишният изпълнител на хита “Angels” споделя още, че периодът, в който са правили постоянно секс му липсва и е било забавно:

“Понякога Айда се обръща към мен, докато лежим на дивана и казва „Трябва да правим секс“, а аз, стоейки там и похапвайки мандарина, и отговарям „Да, някой път трябва да опитаме“.

Роби неведнъж е споделял за своите зависимости – към наркотиците и към храната. През септември миналата година той призна, че най-накрая се чувства добре след като отслабнал, добавяйки, че се е научил да приема себе си. 

Едно от последните видеа, което съпругата му Айда публикува в Инстаграм, доказва, че певецът е в добра форма в момента.

Миналата година музикантът издаде албума си XXV, а съвсем скоро приключи турнето си, с което отбеляза 25 години от началото на соловата си кариера след напускането на Take That.

Роби и Айда са заедно от 17 години, като през 2010 г. се ожениха. Имат 4 деца, 2 от които износени от сурогатна майка.