Богатата наследница Парис Хилтън навършва днес 42 години. По повод рождения й ден американското списание Harper's Bazaar публикува интервю с нея.

Наскоро Парис и съпругът й Картър Риъм се сдобиха със син чрез сурогатна майка. Пред списанието Хилтън споделя, че никой не е знаел за бебето. В деня на раждането му тя отива в болницата с черна перука и се регистрира с друго име, за да не бъде разпозната.

Няколко дни по-късно с Картър Риъм взимат бебето и се прибират в новия си дом в Бевърли Хилс. Два дни са напълно сами, защото са казали на целия персонал, че къщата ще се боядисва.

Дори най-близките им научават за бебето едва когато двойката съобщава новината в Инстаграм.

За Парис предстои и друго важно събитие – на 14 март излиза нейната автобиография.

Снимка: instagram.com/parishilton/

В "Парис: Мемоари" тя описва пътя си към “спокойствието“ след бурните й тийнеджърски години, когато е изпратена от родителите си мултимилионери в пансион за проблемни тийнейджъри в Юта. В мемоарите ще бъде описано и предполагаемото сексуално насилие над Хилтън в училището Provo Canyon, където тя прекарва 11 месеца, когато е на 17 години.

От издателство Dey Street Books заявяват: "Парис Хилтън е готова да направи равносметка, да постави всичко в контекст и да сподели историята си със света. Мемоарите разчупват всичко, което си мислехме, че знаем за една знаменитост, като ни връщат към привилегированото детство и тийнейджърски бунт, който предизвиква паническото и опасно решение на родителите ѝ да я изпратят далеч. Мемоарите на Парис обещават да предоставят интимни и неочаквани разкрития за личността и персонификацията, цената на това да си млад и непокорен и сложността на това да проявиш мечтите си, след като си видял как част от теб изчезва“.