Ако сте си мислили, че обикновена цветна аранжировка или ваучер за спа процедури е достоен подарък за рождения ден на майка ви, то 11-годишната Норт Уест може би ще засрами уменията ви за подаряване на подаръци. 

Ким Кардашиян отпразнува 44-ия си рожден ден на 21 октомври, а най-голямото ѝ дете се погрижи да го направи със стил. Споделяйки видеоклип в своя Instagram на стори, американската риалити звезда разкри, че дъщеря й Норт ѝ е подарила колие с диамантено паве, включващо сребърна плочка с уникална гравюра.

Снимка: https://www.instagram.com

Блестящото изделие е с диамантена тенекиена верижка и златна табелка с име с гравировка, която гласи „Skibidi Toilet“. На гърба на табелката е гравиран надписът „Love, North“ и е включена датата.

Експерт по бижута коментира пред сп. PEOPLE, че цената на нестандартно бижу може да достига до 20 000 долара.

Снимка: https://www.instagram.com

 

Ким Кардашиян никога не спира да обръща внимание на стила си, а този път на рождения си ден тя наистина издигна нещата на съвсем друго ниво. Тя отпразнува 44-ия си рожден ден на 21 октомври.

За празника си Ким облече екстравагантна рокля по тялото. Тя се състоеше от бежово боди, носено върху прозрачна лъскава рокля, която наподобява латекс.

Снимка: https://www.instagram.com

Ким сподели и снимка на тортата си от рождения ден. Отгоре с бяла глазура беше изобразен надписът „Октомври 2024 г.“, следван от дните на месеца, изписани под формата на календар, и 21 октомври, заобиколен в кръг, а в края беше добавено „Честит рожден ден, Ким!“ и златни свещички, разположени по периферията.

Снимка: https://www.instagram.com

Ким Кардашиян и този път не пропусна да скандализира последователи си с външния си вид и избора на облекло за рождения си ден. Някои от тях не си спестиха критиките и възмутените си коментари, докато други реагираха радостно на смелостта и екстравагантността на американката.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK