Водещият на предаването Last Week Tonight – Джон Оливър, е направил пророческо изказване за Меган Маркъл през 2018 г., което през последните дни стана хит в социалните мрежи.

Няколко месеца преди сватбата на Меган и Хари Джон Оливър гостува в предаването на своя колега Стивън Колбер. В шоуто той заявява:

„Няма да упрекна Меган, ако тя се измъкне от това в последната минута. Няма нужда да гледаш дори пилотния епизод на сериала „Короната“, за да почувстваш, че тя ще стане снаха в семейство, което ще й причини емоционални усложнения. Това е емоционално закърняла група от дълбоко увредени хора, които извършват много глупава псевдо дейност. Ето в такова семейство ще влезе тя и се надявам да й харесва. Опасявам се обаче, че ще й бъде странно там. Аз например не бих се оженил за някого от кралското семейство. Аз съм от простолюдието и няма да бъда посрещнат добре – особено след това, което казах току-що“. 

Хиляди споделиха в социалните мрежи клипа с коментара на Джон Оливър, известен с често пиперливия си хумор, който се оказа напълно прав.

В неделя вечерта Си Би Ес излъчи 90-минутен разговор на Опра Уинфри с Меган и Хари. В интервюто 39-годишната херцогиня на Съсекс призна, че животът в двореца е нарушил психичното й здраве и се е стигнало до мисли за самоубийство.

Какво още споделиха двамата „бегълци“ от кралския двор – вижте тук:

Джон Оливър получава награда „Еми“ за писането на текстове за своето шоу "Last Week Tonight with John Oliver", 2017 г.
Снимка: Getty Images