Успя ли да чуе сватбените камбани в Париж Нина Добрев или канадската актриса с български корени беше романтично и стилно облечена за събитие? Безспорно нашето момиче обърна всички погледи към себе си по време на ревю на Elie Saab на Седмицата на модата в Париж. 25-годишната звезда от „Дневниците на вампира“ излъчваше елегантност и стил, облечена в бяла и много нежна рокля на ливанския дизайнер, който е известен със сватбените си тоалети и на когото се доверяват много световни звезди за най-специалния си ден. Двамата дори се снимаха заедно.

Снимка: Getty Images/Instagram



А Нина се пошегува в своя Инстаграм, споделяйки снимки, направени преди ревюто: „Не, не се омъжих по време на шоуто на @eliesaabworld. Но пък много се забавлявах.“

Тоалетът на Добрев бе с дължина до земята, с красива, подчертаваща талията кройка, с едно рамо и флорален мотив на талията и врата. Тя беше съчетала роклята с бели обувки на ток с остър връх и малка дамска чанта в телесен цвят.

Снимка: Getty Images/Instagram


Косата на актрисата беше прилежно прибрана в красив кок. По време на ревюто нашето момиче бе заело стратегическа позиция на първия ред.

Снимка: Getty Images/Instagram

 

В същия ден Нина Добрев смени още един тоалет за друго събитие в рамките на Седмицата на модата в Париж - Business of Fashion BoF 500 Class. Актрисата заложи на друга дълга рокля, но този път в сребристо с акценти яка и фалшиви джобове.

Снимка: Getty Images/Instagram



Вече видяхме колко красива и елегантна булка ще един ден Нина, но до момента тя не е обявявала дали има намерение това да се случи скоро. Тя и професионалният сноубордист Шон Уайт имат връзка от няколко години, а канадската актриса често е шаферка по сватбите на свои приятелки.