Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – от 22:00 ч. по bTV, специален гост ще бъде сръбската певица Теа Таирович. Водещият на шоуто е подготвил меко казано необичайна изненада за красивата изпълнителка, в която тя ще трябва да демонстрира своите отлични танцувални качества. В забавното предизвикателство ще се наложи да се включи и самият Николаос, за негова радост или пък не съвсем. Кой от двамата ще се справи по-добре със задачата и ще издържи ли на темпото – зрителите ще разберат довечера по bTV.

В петък вечер в специална и необичайна роля ще бъде и победителката от сезон 9 на „Гласът на България“ и певица в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – прекрасната Жаклин Таракчи. Тя ще бъде в необичайната роля на гост в шоуто и ще представи своята дълго чакана, дебютна, авторска песен „Мое малко аз“. Жаки е автор на текста на парчето, а по музиката е работила с Ернесто Валенсуела и Роби Николов.

Много музика, прекрасни изпълнения на живо и неземна красота очакват зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ - тази вечер точно в 22:00 ч. по bTV.