Актрисата Софи Търнър - 27-годишната звезда от "Игра на тронове", която се нимара в разгара на развод с поп певеца Джо Джонас, сподели снимки от скорошната си ски ваканция с приятели, пише USA Today.

Сред отбелязаните профили на снимките в Инстаграм е този на Перегрин Пиърсън - 29-годишен британски аристократ, с когото Търнър беше свързвана първоначално още в края на октомври 2023 г., когато папарак засне снимки на двамата да се целуват на улицата.

Търнър публикува снимки с Пиърсън, който е очевидният наследник на четвъртия виконт Каудрей, както и с приятелите си Амадеа Киминс и Рупърт Горст, докато се возят на ски лифт и позират на пистата.

На други снимки актрисата може да бъде видяна да танцува с приятели и да се разхожда близо до ски хижа. Особено любопитна е една от снимките, на която актрисата е снимана по бански в гръб от друг човек.

През септември 2023 г. Джо Джонас подаде молба за развод със Софи Търнър след 4-годишен брак. Бившата двойка има две дъщери - 3-годишната Уила и 1-годишно момиченце, чието име засега остава тайна.

През последните месеци Търнър беше заета като доброволец в организация, която помага на бездомните жители на Великобритания и беше звезда на корицата на германското издание на списание Harper's Bazaar.