Преди 23 години певецът Роби Уилямс участва в популярното предаване „Cribs” по музикалната MTV, в което известните личности предлагат ексклузивен тур на своя дом. Оказва се обаче че музикантът тогава наел замъка на актрисата Джейн Сииймор и го представил за свой дом пред зрителите.

Сега 46-годишният Роби се извини публично на известната като д-р Куин Лечителката 69-годишна актриса, заявявайки:

Снимка: Getty Images

„Ние не казахме на Джейн, че ще го представя за мой дом. И защото бях на 23 години, не се замислях за мислите и чувствата на другите хора“, каза Уилямс по време на участие в американска радиостанция. „Искам да използвам тази възможност да се извиня на Джейн Сиймор. Има толкова много замъци в Англия!“

Домът на актрисата от популярния от края на миналия век сериал „Д-р Куин Лечителката“ се намира в град Бат, в крайната североизточна част на област Съмърсет, Югозападна Англия.

Домът на актрисата Джейн Сиймор в Бат, Англия - от птичи поглед.
Снимка: Getty Images

Тогава Роби дори наема сервьори, които да му прислужват, за да придаде по-голямо усещане за лукс и богатство.

Следващото участие на певеца в предаването „Cribs” е на по-късен етап от живота му, когато той вече е женен за съпругата си Айда Фийлд и тогава показва истинския си дом. Двойката и четирите им деца живее в лондонския „Холанд Парк“ и са съседи на Виктория и Дейвид Бекъм. Домът им се оценява на внушителните 17,5 милиона паунда.