След като гърците дадоха гръцки паспорт на големия холивудски актьор Том Ханкс, група български фалшификатори на паспорти опитаха да натурализират екшън легендата Силвестър Сталоун.

Снимка: EPA

Сайтът btvnovinite.bg съобщи, че от МВР са разбили престъпна група за производство на фалшиви пари и лични документи. Сред фалшивите лични карти, които полицаите са намерили, има и такава на холивудския актьор, известен най-вече с ролите си във филмовите поредици „Рамбо“ и „Роки“.

Снимка: МВР

Документите на Сталоун са били представяни на клиенти като мостра за високо качество на изработката, съобщават от Специализираната прокуратура.

Задържани са 9 души, а Силвестър Сталоун няма да може да получи фалшивата си лична карта.

Снимка: Министерски съвет

Актьорът всъщност няколко пъти вече е бил в България, за снимките на високобюджетната екшън поредица „Непобедимите“. Филмите от поредицата, са три, а през 2022 г. очакваме и четвърта част. Междувременно се заговори за женка версия на филма, за която засега не се знае почти нищо, освен че ще има жена режисьор и ще бъде снимана у нас.

Повече за акцията, при която е намерен фалшивият паспорт на Силвестър Сталоун, може да прочетете на сайта btvnovinite.bg: