„След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията. Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше!"

Това бяха емоционалните думите на водещия на шоуто.

"По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност, че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук."

Николаос Цитиридис обеща, типично в негов стил, че телевизионното сбогом няма да бъде тъжно. 

"Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е."

Много фенове на шоуто и на водещия коментираха и реагираха на новината в Instagram и Facebook.

Снимка: bTV Media Group

Вижте как Ladyzone изненада Николаос за рождения ден

Остава само още една среща със забавния водещ и бенда. В нея гост ще бъде гаджето на Николаос. 

Шоуто може да гледате на btvplus. 

Какво пожела Николаос Цитиридис на децата - гледайте във видеото. 
Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ предлага на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.
 
Водещият Николаос Цитиридис съчетава разнородни артистични таланти и умения с истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес към историята и актуалните събития в България, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.