Водещата на bTV Десислава Стоянова, голямата актриса Татяна Лолова, писателката Здравка Евтимова са само част от вдъхновяващите дами, които ще разказват истории за живота и успеха в She’s Тhe Оne. Събитието, което трябваше да бъде на 8 март е пренасрочено за 15 юли. То ще е под наслов „Няма невъзможни неща”, а главната роля, разбира се, е за Татяна Лолова. Дамите участнички ще отговорят и на въпросите на своите почитатели.

Срещата със седемте вдъхновяващи българки ще е в столичния клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg. Темите, по които ще се говори, са:

  • Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която започва всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.
  • Истории по пътя към успеха, как се постига и дали е заразителен, разказва и Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литература.
  • Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро? Отговорът от Биляна Савова, която основа фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза.
  • Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще разкаже адвокат Петя Колчева.
  • Истории за живота: Началото - ще ги представи лично топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи.
  • И още за женската сила – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

„Поканихме точно тези дами, защото знаем, че има какво да научим от тях. Защото ценим смислените примери без филтър. She's The One e сцената за дами, които има какво да разкажат за успеха и пътя към него. Добрият пример е заразителен и ние вярваме в това. Даваме сцена на популярни личности, но и на такива, за които искаме да има още публичност и място в медиите“, казват организаторите от Dir.bg.

Подробности за She's The One 2020 на 15 юли можете да намерите на сайта на събитието.

Организаторите гарантират, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Mестата са ограничени. Билети все още може да намерите тук >> 

Предишни събития: