Девет истории за успех чуха гостите на събитието He Is The Man, което събра на едно място девет интересни и известни български мъже. Сред тях бяха телевизионният журналист и водещ на предаването "120 минути" по bTV Светослав Иванов, актьорите Юлиян Вергов и Ники Станоев, параолимпиецът и вицешампион по тенис на маса Денислав Коджабашев.

Предлагаме ви галерия от събитието, както и няколко вдъхновяващи цитата

Успехът е изкуство. Започнах да усещам, че нещата започват да стават, когато започнах да уча, това, което исках да правя... *** Работех като общ и сценичен работник, за да си плащам театралния колеж, където имах късмета да попадна в класа на Цветана Манева.

Юлиян Вергов, актьор

Бих казал "Защо на мен", ако съм единствен с това увреждане. В момента, в който  се затвориш, нямаш шанс!

Денислав Коджабашев, световен вицешампион по тенис на маса

Успехът за мен не е бил самоцел. Единственото нещо, заради което се кефя, е, че зареждам хората с усмивки, когато правя това, което обичам.

Николай Станоев, комик

 

Оценявам словото и си давам сметка, че то има огромна сила. (...) Аз съм от хората, които спят добре. Силата на медиите минава през големи изпитания. Живеем в информационен вихър. Когато прохождах, го правих с мисълта, че от моя репортаж хората ще научат какво се е случило някъде. Днес получаваш веднага 10 гледни точки и трактовки за едно събитие и се объркваш. Даваш си сметка, че си навлязъл в един океан, който те блъска постоянно. (...) Днес и за в бъдеще хората ще гледат телевизия, за да получават контектст – защо се е случило нещо. (...) Успешен си в живота, ако видиш усмивка на лицето на детето си.  

Светослав Иванов, ТВ журналист