Сам Асгари е 27-годишният красавец, който не се срамува да показва често тялото си в Инстаграм, фитнес треньор, актьор, модел, инфлуенсър и бизнесмен, но за поп принцесата Бритни Спиърс той е човекът, който я разбира, подкрепя и обича. Той я кара да се чувства по-уверена, прави всичко възможно тя да е добре, постоянно й напомня колко много я обичат и подкрепят феновете й.

Изглежда, че Сам е най-сериозната връзка на певицата след 2011 година. Тогава неин приятел беше бившият й мениджър Джейсън Трауик, за когото дори се сгоди.

Всичко, което знаем за Сам

Той е роден на 4 март 1994 година в Иран, където живее 12 години със семейството си. След това се мести в Лос Анджелис при баща си. В интервю за списанието „Men’s Health”, той споделя: „Трябваше да оставя приятелите и семейството си, с които бях много близък. Знаех, че замина ли веднъж, повече никога няма да се върна.”

Снимка: Getty Images

В ранните си години се занимава много активно със спорт и по-конкретно с футбол. Разказва, че общо взето е искал работа в сфера, която не изисква прекалено много учене. Впоследствие започва обаче да изучва криминална справедливост (Criminal Justice), преди да преоткрие спорта отново.

Започва да работи като личен треньор, след като сваля 45 кг и продължава да споделя своята страст за фитнес в Инстаграм, като осигурява планове за хранителни режими за клиентите си. Всъщност именно фитнесът му помага да срещне Бритни. Като модел, той участва в клип на Фифт Хармъни и след това екипът на Бритни го открива, за да участва във видеото към песента й “Slumber Party”. Двамата си говорят на снимачната площадка, разменят си номерата и много скоро след това излизат на по едно суши.

Връзката им продължава и няколко месеца по-късно са забелязани на новогодишната вечер заедно. Двамата обичат да се снимат и да използват смешните филтри в Снапчат и Инстаграм, а също така и да качват видеа как тренират заедно. Обожават да пътуват заедно, особено в Хаваите.

Снимка: Getty Images

Той иска да #ОсвободиБритни

Години наред Сам не споделяше никаква информация за запрещението на Бритни, но след като излезе първият документален филм за певицата, той най-накрая проговори и сподели какво мисли за бащата на приятелката си.

Сега е изключително важно хората да разберат, че нямам никакво уважение към човек, който се опитва да контролира нашата връзка и постоянно хвърля предизвикателства по пътя ни. Според мен, Джейми Спиърс е пълен з*дник.”

А в деня на изслушването, на което Бритни за пръв път от 2019 говори пред съда, Сам гордо носеше тениска, на която беше изписано #FreeBritney и качи снимка на инстаграм стори, а след изявлението на Бритни, Сам публикува снимка, на която е широко усмихнат.

Фитнес гуруто иска нормално бъдеще с поп принцесата, която разгорещено заяви в съда, че иска да се омъжи за приятеля си и да има дете, но няма възможност, защото има спирала в себе си, а екипът й не позволява да бъде премахната.

Повече за изслушването вижте тук: