През 2007 г. целият свят стана свидетел на нервния срив на Бритни Спиърс. Младата жена беше вкарана в клиника, загуби правото си да се вижда децата си без надзор и цялото ѝ имущество беше поставено под контрола на баща ѝ и на адвоката ѝ. Днес изглежда, че певицата е намерила душевното си спокойствие и всичко в живота ѝ е наред. От скоро има право да прекарва време насаме с децата си и в близко бъдеще може би ще си върне контрола върху финансите си. Една от най-хубавите промени обаче е, че 37-годишната жена изглежда отново е открила любовта.

Сам Асгари влезе в живота на Бритни покрай снимките на клипа към песента „Slumber Party“ през 2016 г. Мъжът, който е с 12 години по-млад от певицата, поканил звездата на среща и бързо се сближили.

„Заговорихме се за любимата си храна и се оказа, че и двамата обичаме суши, спомня си Асгари в интервю за „Entertainment Tonight”. Разменихме няколко кратки съобщения и се уговорихме за среща. Точно като нормална двойка.”

За пръв път връзката между двамата беше потвърдена през март 2017 година, на рождения ден на Сам, когато Бритни публикува снимка на двамата с текст „Рожденият ден на моето бебче“. От тогава двамата често публикуваха свои снимки заедно и коментираха колко са влюбени в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

Двойката направи „официалния си дебют“ на червения килим за световната премиера на филма „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино.

В интервюто си за „Entertainment Tonight” сам Асгари, който е начинаещ актьор и професионален модел, сподели, че връзката им е напреднала достатъчно ,за да мислят за следващата голяма стъпка – брак: „Абсолютно! Това е нещо, което всяка двойка трябва да направи. Това е цялата идея на връзката – ние сме семейство.“

Младият мъж вече е запознал семейството си с Бритни, която беше огромна звезда в края на 90-те години, и всички я приемат много добре: „Имам три сестри и често излизаме заедно. Заедно сме от три години и сестрите ми я обичат. Семейството ми я обича. Майка ми живее в друга държава, но когато беше тук, се запознаха.

Снимка: Getty Images

Ако се стигне до сватба, това ще е първият брак на младия иранец и трети за поп иконата, която беше омъжена два пъти в периода 2004-2007 година. Тя има две деца от брака си с рапъра Кевин Федерлайн.