Комикът Рей Романо, известен с участието си в сериала „Всички обичат Реймънд“, омъжи дъщеря си Али Романо. Бляскавото събитие се е състояло на нетрадиционно място – емблематичната Нюйоркска обществена библиотека на „Пето авеню“ в сърцето на Голямата ябълка.

34-годишната Али Романо е казала „Да“ на своя избраник Закари Уилезол на 21 септември пред 254 гости, а 66-годишният й баща я е завел до олтара.

Снимка: Instagram



Булката разказва пред PEOPLE, че тя и 35-годишният младоженец са решили да се оженят в Манхатън, защото там са се срещнали и влюбили за първи път. Двамата избрали историческата забележителност, известна с грандиозната си мраморна фасада, високи тавани и богато украсени детайли - за мястото на събитието, тъй като тя перфектно „капсулира града и ще бъде оценена от всички“.

Младоженката беше облечена в сатенена рокля от 2 части на израелската дизайнерка Дана Харел и беше пропуснала класическия бял цвят в полза на цвят шампанско.

Снимка: Instagram

 



Специално за сватбата библиотеката е превърната в „двор с италианска градина“, като са добавени цветове, които повдигат настроението като розово, червено и зелено.

Снимка: Instagram



Булката и младоженецът се запознават през май 2021 г. чрез общи приятели. На първата им среща той изсипал мартини върху нея. След 2 години заедно Закари и Али се сгодили през април 2023 г.

Снимка: Instagram



Али е едно от четирите деца на 66-годишния стендъп комик Рей Романо и Анна Романо, за която той е женен щастливо повече от 30 години. Останалите три са синовете им Матю, Грегъри и Джоузеф.