Рапърът Устата оцеля в тежка катастрофа, случила се в района на град Раднево. Музикантът е бил ударен от автобус, който го е повлякъл към преминаващ ТИР. В емоционален пост във Фейсбука си той сподели, че е благодарен на бог, че го е опазил жив.

Самата катастрофа описва така:


"Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих:,,нещо май не е наред със спирачките на този ТИР‘‘. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: ,,няма ли да спре най-накрая всичко това‘‘.

Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили."

Устата е пътувал в автомобила си само с кучето. То също е добре и няма наранявания.

"Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора."

Той уточни, че пробата му за алкохол е отрицателна. 

"Бъдете разумни и внимателни на пътя" - призова музикантът.