Порнозвездата Никол Анистън разкри някои от най-приятните и най-ужасни неща, свързани с работата във филмовата индустрия за възрастни. Анистън е в бизнеса от 15 години, през което време се е снимала в стотици порно филми.

Като всяка работа, да си порнозвезда има своите предимства и недостатъци. Анистън споделя подробности какво е да станеш извесетн в порно индустрията.

„От моя гледна точка, някои от най-хубавите неща на това да си във филмовата индустрия за възрастни е аспектът да усетиш различни преживявания, които иначе никога не би имал - и които предлагат различно вникване в човешкото съзнание. Научаваш много за себе си", споделя Анистън пред UNILAD.

„Можете да отделите работата от истинското сетивно удоволствие. Не се отъждествявате с нея и може да отделите донякъде тези идентичности доста добре", казва тя. Никол отбелязва, че се чувства „успешна“ в разделянето на актьорската професия от истинското си аз.

„Почти всички, които общуват в публичното пространств, защото ме разпознават, са много нормални и приятелски настроени“, продължава Никол. „Не съм имала фен, който да не ме уважава, така че това е невероятно“, казва тя.

Снимка: Getty Images

Сред другите предимства са пътуванията и срещите с нови хора. Никол отбелязва, че обича да чува „уникалните и автентични истории на хората защо са попаднали в индустрията за възрастни“.

Порнозвездата споделя, че досега е имала само „ползотворно“ и „прекрасно“ преживяване в индустрията за възрастни.

В личния живот Никол се определя като „домошарка“, така че понякога намира прекалено "забързан и натоварен" графика си за пътувания.

„Имала съм доста малко лоши дни в работата си. Дори да става дума просто за междуличностен конфликт с колега, можете да разберете, че този човек се държи по определен начин, защото просто е бил тъжен, травматизиран, уплашен или каквото и да било."

Никол започва да се снима на 21 г. Преди това е заемала длъжност в корпорация и по-точно работа като касиерка в банка. За това обаче споделя, че е било "нещо, което силно не понася."

„Наистина не вярвам, че съм създадена, за да работя от 9 до 5 - или да го правя за някой друг“, казва тя.

Въпреки сегашното естество на работата си, Никол казва, че се е чувствала „физически много по-некомфортно“, когато е била на предишната си работа от 9 до 5.

Снимка: Getty Images

„Имаше толкова много любопитни погледи, които не спираха да оглеждат бюста ми или бяха насочени към полата ми, като същевременно хората правеха странни жестове или коментари“, спомня си тя.

В сравнение с работата си като порноактриса, тя смята, че сегашните й колеги просто са „уморени да гледат секс“.

„Режисьорите дори не се замислят да ти посегнат, което е страхотно, защото ни е по-интересно да си говорим какво е приготвила за вечеря прекрасната им съпруга или какво прави кучето им“, споделя Никол.