Роднините на Бианка Ченсори имат нова причина да се тревожат за нея - сега те се притесняват, че Кание Уест може я да въвлече в порно индустрията, пише „Дейли мейл“, позовавайки се на свои източници.

Според изданието, след посещението на майката на Ченсори в Лос Анджелис, близки на момичето решили да дадат шанс на Кание, въпреки скандалната му репутация, свързана с антисемитски изявления и неподходящо поведение.

Снимка: Getty Images

Те били готови да приемат, че рапърът не принуждава Бианка да прави нищо - включително да носи разголени тоалети, защото знаели за плановете на двойката да създаде собствена марка дрехи.

Когато обаче се оказало, че музикантът планира да отвори порно студио Yeezy Porn, мнението им отново се променило.

„Те са ужасени и много разтревожени от факта, че [Кание] въвлича Бианка със себе си в света на филмите за възрастни. Той вече я използва както реклама за пропагандата на непристойно поведение“, разкри запознат.

Според него близките на Бианка смятат, че студиото на Уест ще се отрази пагубно на брака му с Ченсори. Освен това. Така може би страховете на близките на Бианка не са неоснователни.

Снимка: Getty Images

Изданието InTouch по-рано съобщи, че Бианка не е доволна от новите планове на Кание и също се страхува, че той ще иска да я снима във филмите си, а тя изобщо няма нужда от това. Според приятели и роднини на Ченсори рапърът е убедил жена си, че Yeezy Porn ще им помогне да забогатеят.

След като Бианка Ченсори се омъжи за Кание Уест, тя започна често да се появява публично в силно разголени тоалети, чак до порно елементи и внушения. Много интернет потребители изразиха мнението си, че рапърът манипулира жена си и напълно я контролира, пише още БГНЕС.

По-късно обаче източници до двойката започнаха да казват, че Бианка няма нищо против подобни експерименти със стила си, защото се стреми към слава. Освен това, още преди да срещне Кание, тя се бе появявала на публични места с разголени тоалети.