27-годишната Палмар Кели е намерила начин да пътува по света, като за целта тя не трябва да плаща – за това плащат нейните клиенти. До момента младата жена е спечелила около половин милион долара.

Кели е обиколила света – от Лас Вегас до Париж, като нейните клиенти плащат за билетите и настаняването в първа класа и хубави хотели, както и разполага с пари за ежедневните си нужди. Всъщност професията си има и своето наименование - “sugar baby”. Според dictionary.com терминът означава "по-млад човек, който осигурява романтично общуване или сексуална близост на заможен по-възрастен човек в замяна на подаръци или финансова подкрепа".

"Мисля, че е невероятно", казва Кели, която живее във Флорида, пред SWNS.

За първи път Кели се захваща с тази работа, когато живее в Ню Йорк и учи в колеж за драматични изкуства през 2014 г. Първоначално тя започва да се съблича и печели между 700 и 1000 долара, но по-късно разбира, че може да изкарва допълнителни пари, като ходи на срещи и пътува по света, а за това да плащат възрастни мъже, които са на възраст между 37 и 45 години.

"За мен това беше начин да оцелея", обяснява Кели. "Всъщност не трябваше да правя нищо."

Отначало й плащали по около 300 долара на среща, но скоро разбрала, че може да вдигне цените. В момента младата жена не приема работа за по-малко от 1000 долара.

С тези пари успява не само да посрещне ежедневните си нужди, но и да си плати колежа.

В крайна сметка тя успява да спечели 500 000 долара, без дори да разбере.

Едно от последните пътувания за Кели е круиз до Бахамите с мъж на 57 години, който платил 4000 долара за компанията й.

Двамата отседнали заедно в апартамент с балкон и се наслаждавали на забавни дейности на яхта, като например хазартни игри.

"Той е невероятен", казва Кели пред SWNS. "Той е супер мил и уважителен мъж".

"Беше забавно малко пътуване", добави тя. "Толкова съм благодарна, че този човек плати за него".

Въпреки това, както всяка друга работа, Кели отбелязва, че и тази има някои недостатъци.

През юли тя заминава на екскурзия в Сицилия с женена двойка, но прекъсва пътуването, тъй като двамата непрекъснато се карат.

Тя се е запознала с двамата в TikTok и се видяла с тях два пъти, преди да я поканят на 10-дневно пътуване. Но само след два дни тя си тръгнала, чувствайки се "неудобно" от постоянните им спорове.

В момента Кели, която също е актриса и сценарист, пише телевизионно предаване за живота си, като се фокусира върху приключенията ѝ като секс работничка и всички изпитания и трудности, които я съпътстват.

"Не искам никой да се срамува от сексуалната работа", казва тя. "Това може да бъде забавно."