Победителката в "Гласът на България" Петя Панева омагьоса посетителите на Фестивала на фолклорната носия с красива визия и още по-красива песен. 

Чаровната брюнетка прибра косите си под косичник с дребни пендари. А емоциите си от силното изживяване на фестивала успя да събере в едно изречение: 

"Хиляди българи в носии. Хора̀, от които земята се тресе… като едно време... истинското време! Велико е…" - написа тя в поста си в социалните мрежи. 

Най- новата песен на гласовитата българка се казва "Тачовата"

“Направихме я с много настроение и любов за всички вас, за да ви весели и да си я пеете и танцувате с хорото към нея" - сподели тя. 

Петя Панева от отбора на Галена е големият победител в осмия сезон на "Гласът на България". Тя спечели зрителите с изпълненията си на народни песни, както и с автентичните фолклорни визии, които показваше в ефир.

Първи самостоятелен концерт-спектакъл е новото, което предстои на Петя. "Звън и накит" е мащабен проект, който ще се състои на 23 декември в Зала 1 на НДК.

Петя Панева спечели сърцата на публиката и титлата "Гласът на България", но най-специалното сърце, което покори, беше това на нейния Митко. Черешката на красивата им сватбена церемония бяха белите гълъби, които двамата пуснаха на свобода.  

Вижте повече за красивата им сватба.

Решението да падне на колене пред своята любима Митко взима спонтанно - на 24 декември пред камината.

Сватбата оправдава всички очаквания на Петя, която като всяко момиче си мечтае за вълшебно празненство с принца на живота си.

Най-ценният подарък, който булката получава, са пафти, подарени от родителите й.

Снимка: Facebook/@Петя Панева/Petya Paneva