Дженифър Лопес, която наскоро беше забелязана да разглежда нов дом в Ню Йорк, и Бен Афлек са на път да се разведат. Източници на In Touch твърдят, че двойката вече не живее заедно и планира да обяви за продажба имението си на стойност 61 млн. долара.

През последните седмици двойката не се е появявала заедно на публични места и живее на различни места в Щатите: Дженифър - в Ню Йорк, а Бен, докато участва в нов филм в Лос Анджелис. Дългата раздяла провокира множество слухове за проблеми в отношенията на двойката, които според запознати се потвърждават.

"Бен вече се е изнесъл и те вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който търсиха две години", твърди източникът. "В момента Бен е съсредоточен върху работата и децата. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин това да продължи дълго", твърди източникът на медията.

Според запознати основният проблем във връзката на Джей Ло и Бен е, че двамата имат различно отношение към публичността. Лопес е твърде щастлива да позира пред папараците, да снима документален филм в дома си и да разкрива подробности от личния си живот в текстове на песни.

Снимка: Getty Images

От друга страна Афлек избягва всякакво медийно внимание към личния си живот. През 2003 г. се появиха слухове, че това е причината за раздялата на двойката.

"Преди да се съберем, й казах", признава Бен Афлек: "Виж, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи. После осъзнах, че не е честно. Това е все едно да се ожениш за капитана на кораб и да кажеш: "Ама аз не искам да съм заобиколен от вода". Опитваме се да се научим да правим компромиси." Дженифър добави, че осъзнава, че съпругът ѝ не обича да е на показ, но не иска да я спира.

В момента на заснемането на една от сцените на документален филм за певицата, Афлек бил изумен, че съпругата му показва на участниците в проекта любовните си писма. Той влиза в стаята, докато Лопес показва на външни лица серия от писмата на Бен, които нарича "най-великата любовна история, която никога не е разказвана".

"Наистина намерих красота, поезия и ирония във факта, че това е най-голямата любовна история, която никога не е разказвана. Но ако я заснемеш, значи тя вече не е съкровена тайна", каза актьорът.

Снимка: Getty Images

"Бен никога не би се опитал да попречи на мечтите на Дженифър или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което ще развие кариерата ѝ, въпреки че тя може да бъде доста властна спрямо него", отбелязва вътрешният източник.

Намирането на компромис за двойката може да се е оказало по-трудно, отколкото са предполагали, пише още БГНЕС.

"Те чакаха почти две десетилетия, за да се съберат отново, но в крайна сметка отново не се получи", обяснява източник, близък до двойката. И двамата казаха, че са пораснали и са се поучили от грешките си, но някои от сериозните проблеми, които ги разделиха първия път, така и не бяха разрешени".

Снимка: Getty Images

Припомняме, че Бен Афлек и Дженифър Лопес се запознаха в началото на 2000 г., бяха сгодени през 2003 г., но отмениха сватбата. По време на пандемията звездите отново започнаха да общуват и решиха да дадат още един шанс на връзката си. Двойката сключи брак през 2022 г.