Днес може и да е голям сваляч и да се слави като един от сексапилните мъже на планетата, но като дете Джордж Клуни е бил обикновено момче, дори в някои от периодите - откровено грозноват.

 

В интервю за ABC, бащата на Джордж – Ник Клуни споделя, че той е бил оптимистичен и преди всичко харизматичен дори и като малък, въпреки, че на снимките от онова време не си личи много.

 

Може би много хора не знаят, но когато Джордж бил на 13 години, получил парализа на част от лицевите мускули и не можел да движи половината от лицето си за няколко месеца. Дори и тогава малкият Клуни не се отчаял и превъзмогнал всичко с хумор и самоирония.

 

На снимката с очилата актьорът секссимвол е в основното училище. Тогава той изпитвал сериозни проблеми при общуването с момичетата и дори се срамувал да говори с тях. Може би причината е била в прическата му тогава, както и в бабешките очила.

 

В гимназията нещата се променили – Джордж се превърнал в привлекателен, атлетичен младеж, който тренирал бейзбол.

 

Сега обаче всичко е доста по-различно – Клуни си остава вечният ерген, като в черното му тефтерче присъстват многобройни имена на знойни красавици, модели, актриси…