Ако беше жива, тази седмица Кари Фишър щеше да празнува 65-ия си рожден ден. По този повод дъщерята на легендарната актриса от „Междузвездни войни“ сподели непоказвани досега снимки от детските си години, на които е с майка си.

Кари Фишър, която е дъщеря на друга легендарна актриса – Деби Рейнолдс, стана изключително популярна през 1977 г., след като изигра ролята на принцеса Лея в първия филм от най-обичаната галактическа сага „Междузвездни войни: Епизод IV - Нова надежда“.

През 1992 г. актрисата става майка на момиче и я кръщава Били. Това е единственото дете на Кари Фишър.

Миналата година самата Били Лорд роди, но Кари Фишър така и не успя да види първото си внуче. Актрисата почина в края на 2016 г., малко след като бяха заснети всички сцени с нея за последните два филма от поредицата „Междузвездни войни“.

Сред хората, които честитиха рождения ден на покойната актриса, беше и Марк Хамил – актьорът, който изпълни ролята на екранния брат на Фишър в поредицата „Междузвездни войни“.

Честит рожден ден на един много специален човек, който никога не беше скучен и винаги толерираше детинското ми поведение на снимачната площадка… дори когато не беше в настроение.