"Аз съм човек, родил две деца, в края на 30-те си години съм и заобичах тялото си повече от всякога" - казва в интервю за британския "Вог" Оливия Уайлд. Но това не е просто изказване. Актрисата сияе и затвърждава твърдението за тази обич с всяка фибра на тялото си. 

За изданието тя разказва за борбата със стигмите около женското тяло, за сегашната си рутина за красота и здраве и как успява да избегне капана на социалните медии. 

"Устойчивостта е секси" - това е посланието, което утвърждава тя през петте си години работа с компания за козметични продукти с натурални съставки. Желанието й е да обори идеята, че луксът и красотата трябва да се изключват взаимно.

"Хората са склонни да отъждествяват разточителството с нещо лошо. Ако е екологично, ако е по-добро за здравето ви, то не може да бъде разточителство. Хората трябва да разберат, че могат да се грижат за кожата си и да се чувстват така, все едно я лекуват" - споделя тя. 

Фотосесията е заснета от фотографа Гай Арох.

Кадрите са неретуширани и целят да покажат Уайлд леко разсъблечена и много чувствена.

След като се раздели с дългогодишния си приятел и годеник Джейсън Съдейкис, Оливия Уайлд все по-често привлича медийния интерес заради новата си връзка с Хари Стайлс. 

Уайлд споделя, че във времето на активно използване на социалните медии, хората са притиснати от много цензура и стандарти за красота. 

"Защо не прекарваме повече време в благодарност към тялото си? Това е нещо, което правя с децата си -  прекарваме време в благодарност към телата си за това, че ни помагат да живеем живота си. Ако превърнем ритуалите за красота и грижа в празник на това, че сме живи, ще дадем едно ново определение на красотата." - споделя звездата от "Зубрачките".