Почитателите на Адел с нетърпение очакват предстоящия ѝ албум „30“, от който в петък ще чуем първия сингъл. Тази седмица популярната певица разкри и казва е темата на албума – „развод, бейби, развод“.

 

 

Адел сподели, че е правила музиката за албума по време на раздялата си с бившия си съпруг Саймън Конеки и по време на процедурата по развода.

„Да правя музика беше наистина терапевтично“, сподели тя в Инстаграм.

Снимка: Getty Images

Адел и Саймън Конеки започнаха да излизат през 2011 г. и през 2012 г. се роди синът им Анджело. Двамата официално сключиха брак през 2016 г., а през 2021 г. финализираха процедурата по развода. Адел и Саймън са били разделени две години, преди да се разведат официално.

„Никой от нас не е наранил другия или нещо такова“, сподели Адел. „Аз просто искам синът ми да види, че обичам и че съм обичана. Това е наистина важно за мен. От тогава съм поела по пътя в търсене на щастие.“

 

 

След раздялата си със Саймън Конеки, Адел претърпя дори физическа промяна. Музикалната звезда свали доста килограми и вече е почти неразпознаваема.

Адел далеч не е първата голяма звезда, която минава през развод, но е една от сравнително малкото, които са толкова склонни да говорят за преживяването си.

На следващата страница ще ви припомним за още 10 големи звезди, които минаха през развод и споделиха как са се чувствали по време на целия процес и след това >>>