Една от най-любопитните, вълнуващи и хубави истории в българския шоубизнес е тази на певицата Нети Добрева. Неотдавна, малко след смъртта на майка си, тя откри, че е осиновена и успя да издири истинските си родители. Така в момента, в който мислеше, че е загубила семейство, Нети успя да намери ново – тя откри не само майка си и баща си, но и полусестра, за която не е подозирала. А тази седмица сподели и чувствата си, когато за пръв път е видяла снимка на истинския си дядо.

„След като говорих за първи път с майка ми Джилда по телефона, тя ми изпрати тази снимка. Помислих си: ”Защо ми изпраща снимка на Пол Нюман… нещо не е наред…???”. Секунди след това получих текстово съобщение “Това е дядо ти! Беше велик човек”.

Снимка: Getty Images

За да докаже приликата между дядо си и звездата от „Хладнокръвният Люк“, Нети сподели и снимка на актьора.

„На първата снимка е моят дядо - летецът Андрей Първанов“, пише още Нети. Всички които са го познавали, говорят за него само със суперлативи!“.

През 2020 г. Нети успя да издири биологичните си родители и научи, че майка ѝ и баща ѝ са имали кратка връзка, след което са се разделили, без да подозират, че младата жена е забременяла. След като е преценила, че не би могла да гледа дете сама, Джилда, биологичната майка на Нети, я е дала за осиновяване и така момиченцето е попаднало в дома на Светла и Георги Добреви.

Биологичният баща на Нети е актьорът Петко Кръстев, който е баща и на водещата Алекс Кръстева. Той дори не е подозирал, че има още една дъщеря.