Бълкарската кинозвезда Мария Бакалова е останала силно впечатлена от изпълнението на Кристен Стюарт в "Спенсър" - дългоочакваният филм за принцеса Даяна, който трябва да излезе в кината на 5 ноември.

"Благодаря ви NEON и "Спенсър" за това преживяване! Безумно красив и поетичен филм, Кристен Стюарт е изключително добра! Уау, просто УАУ!", не крие Бакалова възхищението си в Инстаграм профила си. 

"Благодаря на "Версаче", че ме накара да се чувствам толкова шик и специална!", допълва Бакалова за тоалета, с който е била облечена на предпремиерната прожекция.

Снимка: Getty Images

В края на септември излезе нов трейлър на "Спенсър" - докато прекарва Коледа с кралското семейство в Сандрингам, принцеса Даяна взема съдбоносното решение да напусне принц Чарлз.

Трейлърът започва с нейното пристигане сама, с колата й в замъка-резиденция, вместо да е придружена от кралските шофьори. Сърцето ви се свива и когато едно от децата на Даяна я пита: "Мамо, какво е станало, че си толкова тъжна?".

През 2021 г. се отбелязват 25 години от трагичната смърт на принцесата на Уелс - Даяна, като филмът "Спенсър" ще направи своеобразен нов прочит на нейната история. 

Режисьор на лентата е Пабло Лорейн (снимал "Джаки" с Натали Портман като Жаклин Онасис).

Българската премиера на "Спенсър" е на 7 януари 2022 г.