Младата певица Майли Сайръс, която тази седмица навърши 28 години, заяви през лятото, че приключва с употребата на алкохол и марихуана. Изглежда обаче втората вълна на COVID-19 я хвана неподготвена и в изолацията Майли отново е посегнала към опияняващите вещества.

Снимка: Getty Images

„И аз, като много други хора по време на изолацията, се подхлъзнах и тръгнах по грешен път“, каза тя в интервю за „Apple Music“. „Никога не бих излъгала, че съм била трезва, когато всъщност не съм била.“

Като много музикални звезди, които се прочуват още като деца, Майли се е срещнала с алкохола и наркотиците в много ранна възраст и бързо е станала зависима. Звездата от сериала „Хана Монтана“ направи всичко по силите си, за да избяга от образа на добро момиче, наложен ѝ от „Дисни“.

Снимка: Getty Images

За щастие певицата осъзна грешката си сравнително бързо и не позволи лошите решения да унищожат кариерата ѝ, както се случи с доста звезди от детския канал. Тя е взела решението да изчисти организма си през 2019 г., но 2020 г. се оказа по-тежка отколкото певицата, а и който и да е друг, някога е очаквал.

Добрата новина е, че след стъпката назад, Майли отново е решена да остане трезва и вече две седмици държи на това решение.