Тази вечер Камелия победи Лили с 8 на 7 точки в извънредния елиминационен двубой на арената.

Снимка: bTV Media Group

„Дадохте ми втори шанс, какъвто не всеки човек получава. Не съм и мечтала да стигна дотук. Хора, благодаря ви от цялото си сърце за тази емоция. Хората правят мястото, а вие сте прекрасни!“ – сподели 27-годишната Лилия Семкова веднага след двубоя.

Снимка: bTV Media Group

Фермата ме научи да съм честна и директна. Най-хубавият момент за мен бе на покрива. Беше вълшебна вечер! Всички плакаха“ – призна малко по-късно бесарабската българка пред камерата на риалитито.

Снимка: bTV Media Group

„Чувствам се като лошия герой във филма в момента. Не мога да се израдвам на победата си, ще ми трябва малко време. Благодаря на всички, застанали зад мен. Тази победа е изцяло заради дъщеря ми – да й покажа, че мама е силна“ – заяви 32-годишната Камелия Кузнецова на арената.

Снимка: bTV Media Group

„Не трябва да се чувстваш като лошия герой. Ти беше избрана за този дуел. Това са правилата“ – окуражи я водещият Иван Христов.

Снимка: bTV Media Group

„Стратегията ми сега е да се насоча към най-силния противник – Веселка. Ако тя стигне до финал, ще го спечели. Има всички качества за това – притежава фермерски умения, а като човек е чиста и добра“ – призна бившата хандбалистка.

Останалите снимки можете да видите в галерията най-горе.