Папи Ханс пусни новия си сингъл „Песен за нея“. Музикалното парче е четвъртото, което певецът разкрива от най-новия си албум „Цветовете на тъгата“, върху който работи.

Подобно на „117“ клипът на „Песен за нея“ също е заснет край морето, по-точно на остров Анастасия. Видеото е непретенциозно и в него виждаме Папи Ханс обграден от други трима мъже, седнали на маса. Той изпълнява лиричната песен под акордите на акустични китари.

Текстът и музиката са изцяло авторски - на самия Папи или още Константин Трендафилов, както е истинското му име.

Снимка: Instagram.com/iampapihans/

„През годините вървя все повече към себе си. Към това да правя това, което ми харесва, към това да не слагам целофан върху песните си, думите си и клиповете си. Към това да правя нещата все по-прости. Защото не знам за другите, но на мен ми омръзна от рекламата. Не рекламата като индустрия. Рекламата в музиката, в изкуството, в любовта, в живота. Похвати, пинизи, тактики, стратегии. Защо? За да излъжем, че не сме хората, които сме? Или че въобще не сме хора?“, сподели своите размисли певецът, който е и поет.

ЗА КОЕ МОМИЧЕ Е ТАЗИ ПЕСЕН?

В „Песен за нея“ се разказва за неизживяна любов, изчезнала от живота на главния герой. Самият Константин потвърждава в един от постовете си в Instagram, че текстът е вдъхновен от негова истинска история.

 

„За тази песен с истинска история исках да направя клип, който е подобаващо истински“, написа Папи Ханс.

Снимка: Instagram.com/iampapihans/

„Обичам ви, хора. Не знам какво да кажа. Дори и сълзите да капят навътре, важното е да вадим усмивките навън. Щастлив съм да знам, че съм оценен. Тази песен е за нея, но е за вас“, продължи той.

Снимка: Instagram.com/iampapihans/

Песента определено пробуди любопитството на феновете и потребителите в социалните мрежи за коя бивша любов на певеца е новата песен. Преди години Паи Ханс имаше връзка с певицата DARA. Въпреки че тогава се разделиха заради различията помежду си, двамата поддържат добри приятелски отношения.

Снимка: Instagram.com/iampapihans/

Тази пролет двамата с певицата, която е и треньор в единдадесетия сезон на „Гласът на България“, бяха част от звездните участници в Dancing Stars. Приятелката на Папи - актрисата Сара Драгулева подкрепяше своя любим от публиката на живо във всеки един епизод.

„Все още се сещам за нея и понякога ми липсва“ - с тези думи, изписани в клипа, завършва „Песен за нея“.

В социалните мрежи Папи обяви, че ще направи голям концерт на 29-ти март 2025. Концертът носи името на албума му „Цветовете на тъгата“, а на него певецът иска да събере 5000 души.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK