Папи Ханс и партньорката му в "Dancing Stars" Ани гостуваха в „Преди обед“, за да споделят емоциите си след участието в бляскавото танцово шоу.

Двойката отпадна в полуфинала, където се представиха с румба.

За финала на 14 май се класираха DARA и Джими, Натали и Димитър, Неделя Щонова и Наско Месечков, както и Ивет Горанова и Тодор.

Снимка: bTV Media Group

„Много добре се чувствам, отслабнах 4-5 килограма. Аз съм сянка на мъжа, който бях преди. Не съм разочарован, защото, когато вляза в конкурс, никога не печеля. Казах на другите участници „Не ме прегръщайте все едно съм умрял“. С много от тях станахме приятели и ще се виждаме. С Ани например със сигурност ще се виждаме. Обещах й да й пиша от време на време „Страх ме е“, защото това ми беше репликата секунди преди да танцуваме“ – сподели многостранният талант Константин Трендафилов, познат на всички с псевдонима си Папи Ханс.

„Има малко разочарование, защото сме положили големи усилия, но все пак това е състезание. Спуканото ми ребро вече е добре. Случвало се е да играя с какви ли не травми, така че не е за първи път. Свикнала съм“ – добави Ани.

Снимка: bTV Media Group

„Аз не съм свикнал. Някак си минах между капките без сериозна контузия“ – призна Папи Ханс и добави, че цялото му присъствие в "Dancing Stars" е било 100 процента откровено.

Снимка: bTV Media Group

В танцовото шоу той представи новата си песен „От страх да ме загубиш“.

Снимка: bTV Media Group

„Правя песни, които изразяват перипетиите, през които минавам. Радвам се, че парчето предизвика голям интерес и много коментари. Смятам и занапред да правя такива минималистични и спокойни клипове, които са контрапункт на забързаната Тик-Ток култура“ – обобщи Папи Ханс.

Той и Ани признаха, че нямат фаворити за финала в "Dancing Stars".