Какво се случва в Инстаграм профила на Виктория Капитонова 5 дни след голямата буря в интернет, предизвикана от „лотовете“, които тя обяви за продажба – 1500 лева за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за лично менторство и напътствия за развиване на профилите в социалните мрежи.

Популярната инфлуенсърка отчита голям финансов успех, а ефектът от вдигналия се шум около нея е очевиден – последователите й в Инстаграм се увеличиха с над 4000 души.

Финалистката от първи сезон на "Ергенът" с удоволствие споделя постовете, в които получава похвала за успешния маркетинг.

Тя отговаря на мъжете, които са решили, че „лотовете“ предлагат нещо повече от обучение.

„Да внеса малко яснота относно лотове „24 часа“, „вечеря“ и „брънч с мен“: тези лотове са били достьпни САМО за жени и целта им не беше просто да си прекараме известно време заедно, а да направим реклама на момичета, докато сме заедно и да привлечем внимание към техните профили!
НЕ ПРЕДЛАГАМ НИЩО ЗА МЪЖЕ, успокойте се!


Просто използвах всички възможни начини да привлека вашето внимание и да вдигна малко шум в медийното пространство. Благодаря на всички за внимание, искренно се позабавлявах!“ – съобщава Капитонова в своя профил, който има вече над 150 000 последователи.

Тя загатва, че си е купила скъп подарък след големия успех, но засега не разкрива какъв е той.