Популярната инфлуенсърка Виктория Капитонова отговаря в своя Инстаграм профил на ежемесечните запитвания кои са подходящите дати за подстригване.

Снимка: Instagram.com/victoriakapitonova

„Съществува мнение, че ако искаме да имаме гъста коса, да заздравим корените или искаме да поддържаме прическата в перфектна форма за по-дълго време, тогава трябва да подстригваме косата си по време на намаляваща Луна. Обаче, ако искаме да се превърнем в Рапунцел и косата да ръсте по-бързо - подстригваме се на растяща“ – пояснява финалистката в първи сезон на "Ергенът".

Снимка: Instagram.com/victoriakapitonova

Преди десетина дни Виктория Капитонова предизвика големи вълнения в интернет с „лотовете“, които тя обяви за продажба – 1500 лева за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за лично менторство и напътствия за развиване на профилите в социалните мрежи.

Тя се похвали с голям финансов успех, а ефектът от вдигналия се шум около нея е очевиден – последователите й в Инстаграм се увеличиха с над 4000 души.

Наложи се да уточни, че не предлага нищо за мъже.

„Да внеса малко яснота относно лотове „24 часа“, „вечеря“ и „брънч с мен“: тези лотове са били достьпни САМО за жени и целта им не беше просто да си прекараме известно време заедно, а да направим реклама на момичета, докато сме заедно и да привлечем внимание към техните профили! НЕ ПРЕДЛАГАМ НИЩО ЗА МЪЖЕ, успокойте се!“ – написа рускинята в Инстаграм.