Преди няколко дни Лора Цолова, позната на всички тв зрители от участието й във „Фермата“ 7, се завърна от почивка на гръцкия остров Лефкада.

Снимка: Личен архив

 

„Отдавна си мечтаех да отида там. Бяхме в уникална вила с панорамен басейн, а залезите на Лефкада са невероятни! Единственият недостатък е, че по това време на годината там е много горещо“ – сподели Лора пред LadyZone.bg.

Инициатор на пътешествието е нейният приятел Самуил, с когото Лора е заедно вече шеста година. В Лефкада те посещават романтични ресторанти, разположени на някой хълм.

„Залезът беше около 21:45 и всички гости ставаха да го снимат. В същото време саксофонист свири на живо и се получава една наистина много романтична вечеря“ – разказа ни Лора.

Преди няколко месеца тя бе на почивка и в италианския град Позитано.

„Тъй като градът е разположен на стръмен хълм, постоянно се качваш и слизаш. Все едно си на фитнес“ – спомня си Лора.

Със Самуил посещават и близкия остров Капри (на 20 минути с лодка), където обядват под лимоновите дръвчета на ресторант „Паолино“.

Снимка: Личен архив

„За този ресторант местата за вечеря са заети поне седмица по-рано, затова бяхме там на обяд. Чудесна кухня, а и всеки детайл там е изпипан“ – допълва участничката във "Фермата" 7.

Миналия уикенд тя е сбъднала и една друга своя мечта – да спи палатка. Още снимки от язовир Искър, където Лора е била заедно с двете си кученца, можете да видите в галерията най-горе.

Снимка: Личен архив