Ъшър и дългогодишната му партньорка Джен Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас само няколко часа след участието на певеца в шоуто на полувремената на първенството по американски футбол Super Bowl в неделя.

Снимка: Getty Images

Известно е, че свещеникът, венчал двойката, е бил облечен като Елвис Пресли.

Ъшър и Джен Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас в неделя, показва брачното свидетелство. Церемонията е водена от преподобния Роналд Джоузеф Полривка, по-известен като Рон ДеКар. Сред свидетелите е била Джонета Патън, майката на Ъшър.

Снимка: Getty Images

"Поздравления за младоженците!", се казва в изявление на Мелъди Уилис-Уилямс, собственичката на параклиса, където е била венчавката. "Бяхме изключително развълнувани да бъдем домакини на този грандиозен ден за Ъшър и новата му съпруга".

Снимка: Getty Images

"Нека двойката да сподели повече подробности. Винаги ще бъдем фенове на Ъшър! Да!", се казва още в разпространеното съобщение, цитирано от Асошиейтед прес.

Ъшър (45 г.) и Гойкоечеа (40 г.) са заедно от 2019 г. Те имат две деца.

Снимка: Getty Images

В документа за бракосъчетанието е посочено също, че са платили такса от 102 щатски долара за подаване на документи. Отбелязано е, че Ъшър е имал предишен брак, а Гойкоечеа – не.

Ъшър се разведе с първата си съпруга Тамека Фостър през 2009 г. след две години съвместен живот и получи попечителство над двамата им синове. През декември 2018 г. певецът подаде молба за развод след 3-годишен брак с втората си съпруга и бивша мениджърка Грейс Мигел, припомня БТА.

Снимка: Getty Images

Шоуто на Ъшър на полувремената на Super Bowl в неделя на стадион "Олджайънт" в Лас Вегас предизвика голям интерес, като на сцената към него се присъединиха гостуващи звезди като Алиша Кийс, Лил Джон, Лудакрис, H.E.R.

Снимка: Getty Images

Наскоро Ъшър издаде първия си солов албум от осем години насам, а през август е планирано турне в САЩ, озаглавено Past Present Future.