Super Bowl е единственото спортно събитие, при което хората си говорят по време на играта и гледат фокусирано рекламната пауза. Тази година очакванията са над 70 млн. души да са гледали финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ. 

Какъв по-добър момент от този, за да пуснеш трейлърите за едни от най-чаканите филмови премиери за 2024 г. 

Без да губим време ето ги и тях:

DEADPOOL & WOLVERINE

Героите на Marvel се сблъскват в първия трейлър на третия филм за Дедпул - „Дедпул и Върколак“. 

Райън Рейнолдс и Хю Джакман отдавана ни тийзват за така дългоочакваната трета серия от поредицата. Най-накрая филмът е готов, имаме трейлър и дата на премиерата му. 

„Добре дошли на ретроградния меркурий на фазите на Марвел. #DeadpoolWolverine“, написа Рейнолдс в Инстаграм, споделяйки трейлъра.

Филмът ще е в кината на 26 юли.

 

 

WICKED

Ариана Гранде и Синтия Ериво споделят екрана в първите кадри от Wicked.

Режисьор на филма е Джон М. Чу, а филмът ще бъде адаптация в две части на спектакъла на Стивън Шварц и Уини Холцман, спечелил награда Тони на Бродуей. Втората част ще бъде пусната на 26 ноември 2025 г. 

Историята в вдъхновена от „Магьостникът от Оз“ на Лиман Франк Баум.

Премиерата на първия филм ще бъде на 27 ноември.

 

 

„КРАЛСТВО НА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ“

Новият трейлър на „Кралството на планетата на маймуните“ показва повече за историята на новия филм от поредицата. Действието се развива „няколко поколения напред в бъдещето след управлението на Цезар, в което маймуните са доминиращият вид, живеещ в хармония, а хората са сведени до живот в сянка”, се казва в резюмето.

Докато новият тираничен маймунски лидер изгражда своята империя, една млада маймуна предприема мъчително пътуване, което ще я накара да постави под въпрос всичко, което е знаела за миналото, и да направи избор, който ще определи бъдещето както на маймуните, така и на хората.“

 „Кралството на планетата на маймуните“ ще бъде в кината от 10 май.

 

 

„НИТО ЗВУК: ДЕН ПЪРВИ“

 

Лупита Ньонг'о е в главната роля в този научнофантастичен трилър, предистория на филма „Тихо място“ от 2018 г., който показва какво се е случило в Ню Йорк в деня, в който извънземните, предизвикани от звук, са нахлули на планетата. „Изживейте деня“, в който светът замлъкна, се казва в трейлъра.

Режисьор на филма е Майкъл Сарноски, а актьорският състав включват още Джоузеф Куин, Алекс Волф и Джимон Хунсу.

„Нито звук: Ден първи“ ще в кината на 28 юни.

 

 

„АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 4“

Миньоните се завръщат! Продължението отново връща Гру (Стив Карел) и съпругата му Луси (Кристен Уиг), които посрещат в семейството си дете - Гру-младши, в допълнение към осиновените им дъщери - Марго (Миранда Косгроув), Едит (Дана Гайер) и Агнес (Мадисън Полан).

В любимата анимация ще чуем гласовете на актьорите Стив Куган, Уил Ферел, София Вергара, Джоуи Кинг, Стивън Колбърт и Клои Финеман. Създателят на „Белият лотос“ Майк Уайт е съсценарист на „Аз, проклетникът 4“ заедно с Кен Даурио.

Филмът ще може да гледаме в кината от 3 юли.

Филмът ще може да гледаме в кината от 3 юли.

„КАСКАДЬОРЪТ“

Райън Гослинг плаче в колата, слушайки песента на Тейлър Суифт „All Too Well“, преди Емили Блънт да му се „притича“ на помощ, в новия тийзър на филма „Каскадьора“. Дейвид Лийч, режисьорът на „Атомна блондинка“ и „Дедпул 2“, е режисьор на екшън комедията, която е базирана на  филма - екшън комедия, базирана на едноименната популярна ТВ поредица от 80-те.

Очакваме да видим с нетърпение Райън Гослинг в ролята му на Колт Сивърс, от 3 май в кината.