Тодор Георгиев-Тоши, финалист от втория сезон на "Гласът на България", и Кристиана Асенова се ожениха.

„For all eternity (За цяла вечност)“ – написаха младоженците към снимката, на която виждаме ръцете им и брачните халки.

В профила на певицата Кристиана Асенова има и няколко кадъра, на които виждаме булчинската й рокля.

Криси и Тоши се сгодиха през юли 2023 г.

„Спрях да дишам, всички звуци изчезнаха, всичко наоколо се превърна в размазано петно светлина, виждах само ангелското ѝ лице. Вселената спря хода си само за миг... И тогава Тя каза: "Да!" – сподели емоционалния момент певецът.

На 7 април Кристиана навърши 24 години.

„Най-прекрасният рожден ден, бях си вкъщи. Мама ми направи торта. Бях обградена от най-ценните ми хора и кучовците, разбира се. И ви благодаря, приятели, за топлите думи и положителната енергия и любов, която ми давате. Ще бъде прекрасна и много специална година“ – написа тогава младата певица.

Запознанството на двойката минава през екрана, където Криси вижда Тоши за пръв път. Влизат в контакт след участие на Криси в телевизионен формат, когато тя е на 14 години.

След няколко разменени съобщения Тоши заминава за Америка.

„В един момент си ме дърпаше насам, то си е имало причина да ме дърпа насам, просто я разбрах малко по-късно. Още в Америка си пишехме някакви неща. Точно това беше периода, в който й звънях по телефона, защото беше изключително тъжна. Постоянно изразяваше тази тъга чрез някакви стихчета, които пишеше във „Фейсбук” и аз все гледах да я развеселя. Един ден си бях аз на село и тя беше много разстроена”, спомня си Тодор пред bTV в началото на 2020 г.

„Бях разстроена, звъннах му и той реши, че ще ми свири на китарата и че ще ми пее по телефона. Беше толкова хубаво. Това е един от най-хубавите ни спомени”, казва Криси.

„Ама аз съм и мръсник! Пускам на Ед Шийрън песни, удрям здраво! Тя реве оттатък по телефона, а аз давай, давай. И викам: "По-добре ли си?" и тя ревейки: "Да", споделя музикантът.