С много пътувания започна лятото на Лиа Кръстева, позната на зрителите от участието й във втори сезон на "Ергенът".

Снимка: Личен архив

Тя прекара един месец в Англия със своя годеник, който е британец.

Снимка: Личен архив

„Докато в България валяха порои, в Англия беше слънчево и топло. Посетихме така наречената Отровна градина, където се намират едни от най-отровните растения. Като типична българка преди това прочетох няколко статии за хора, които са припадали в градината от изпаренията. По време на разходката, която е 15 минути, започна да ми става лошо, пулсът ми се ускори, главата ми се завъртя, повръщаше ми се. Излизам и сядам при охраната. Той ме успокоява 10 минути, говорим си и накрая го питам “Това от изпаренията ли е?”, а той се изсмя “Няма никакви изпарения, ти си 54-тият човек, който припада за тази година. Просто ви разказваме истории и вие си въобразявате” – сподели Лиа пред LadyZone.bg.

Снимка: Личен архивДвамата влюбени посещават и Прага за десетина дни, където разглеждат много забележителности, сред които Музеят на мъченията и библиотеката Клементинум, считана за една от най-красивите в света.

Снимка: Личен архив

Пътуват и до Кавала, Гърция, откъдето е този екзотичен кадър.

Снимка: Личен архив

В София Лиа се среща с Боряна от "Ергенът" 2 и с Алекс Гърдева от първия сезон на романтичното риалити.

Снимка: Личен архив

С Габи пък снимат видео, което скоро ще излезе в канала на Лиа в YouTube.

Снимка: Личен архив

“Работя по втората си книга, която също ще е на английски като първата. Вдъхновена е от „Ромео и Жулиета“ и разказва за две враждуващи фамилии. Действието се развива в Америка и в Сицилия“ – пояснява Лиа.

Снимка: Личен архив

До края на лятото тя планира да заведе годеника си на Седемте рилски езера и други родни забележителности, да отидат отново до Гърция, а през септември да са в Англия.

Снимка: Личен архив

 

Останалите снимки можете да разгледате в галерията най-горе.